Persoonlijke coaching

is ervoor om je door middel van een goed gesprek inzichten te geven. Door middel van één-op-één gesprekken, op maat gemaakte oefeningen en strategische planning, bied ik de ondersteuning die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en je doelen te realiseren.

Met mijn persoonlijke coaching krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om je persoonlijke uitdagingen te overwinnen en je doelen te realiseren. Mijn aanpak is persoonlijk, op maat gemaakt en gericht op jouw specifieke behoeften.

  • Eén-op-één coaching
  • Op maat gemaakte plannen
  • Persoonlijke groei

Real life coaching

Een goed gesprek door middel van een wandeling in de natuur, een lekker bakkie ergens of op een plek waar jij graag komt. We kunnen samen bepalen wat een fijne plek is om af te spreken.

Online coaching

Vanuit jou comfortabele omgeving op de plek waar jij graag bent videobellen we met elkaar door middel van zoom of skype.

Whatsapp coaching

Na onze kennismaking ben ik 24/7 bereikbaar voor jou via whatsapp en krijg je 6 dagen per week reactie. Samen zorgen we voor inzichten en werken we aan jou doelen.


Zit jou favoriete manier van coaching er niet bij? Stuur gerust een mailtje.

Alles is mogelijk!

 

Trajecten

Om jou optimaal te kunnen helpen en jou doelen te bereiken werk ik met trajecten. Voor 2 of 3 maanden gaan wij samen aan de slag!

 

Voordat de coaching start beginnen we met een kennismaking. Voor de kennismaking nemen we een uurtje de tijd. Is het een match? Maar bespreken we ook wat het plan is voor komende maanden. Waar gaan wij aan werken?

 

En welk traject zou je aan willen gaan en hoe gaat die zich vormgeven?

 

De kennismaking duurt 60 minuten, is vrijblijvend en helemaal gratis!

Twee maanden traject

8 weken lang werken we aan jou dromen doelen en verlangens op de manier die jij het prettigst vind.


Dit door middel van een coachingsessie van 60 of 90 minuten, tijdens de kennismaking sluiten we kort welke tijd voor jou het beste werkt. 

1 keer per week een sessie voor 8 weken lang. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij, ik geef jou de tools hoe je het in je leven kunt toepassen met wat voor jou het beste werkt!

 

Hoe en waar kun jij zelf bepalen wat jij het prettigst vind. Samen een bakkie doen op een fijne plek, een wandeling in de natuur of vind jij het fijner online af te spreken? Dat is helemaal aan jou!

 

Kosten:

60 minuten coaching sessies voor 8 weken kost 440 euro excl.

90 minuten coaching sessie voor 8 weken kost 640 euro excl.


Drie maanden traject

12 weken lang werken we aan jou dromen doelen en verlangens op de manier die jij het prettigst vind.


Dit door middel van een coachingsessie van 60 of 90 minuten, tijdens de kennismaking sluiten we kort welke tijd voor jou het beste werkt. 

1 keer per week een sessie voor 12 weken lang. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij, ik geef jou de tools hoe je het in je leven kunt toepassen met wat voor jou het beste werkt!

 

Hoe en waar kun jij zelf bepalen wat jij het prettigst vind. Samen een bakkie doen op een fijne plek, een wandeling in de natuur of vind jij het fijner online af te spreken? Dat is helemaal aan jou!

 

Kosten:

60 minuten coaching sessies voor 12 weken kost 660 euro excl.

90 minuten coaching sessie voor 12 weken kost 960 euro excl.


Whatsapp coachings traject

2 of 3 maanden lang intesieve coaching werkend aan jou dromen doelen en verlangens.

 

24/7 ben ik voor jou bereikbaar op whatsapp en 6 dagen per week ontvang je van mij reactie! Elk moment van de dag een berichtje sturen wanneer jij maar wilt. 

Een intensieve manier van coaching en zeer effectief omdat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. 

Kosten:

2 maanden 24/7 coaching: 600 euro excl.

3 maanden 24/7 coaching: 800 euro excl.